Höpinää

Uusi alku

Heissan teille kaikille 🙂

Täällä sitä aloitellaan uusi vuosi uudella blogipohjalla.

Olen jo jonkin aikaa miettinyt blogialusta siirtoa WordPressille ja nyt kun entinen blogi alkoi takkuilemaan, päätin sitten vihdoin tehdä muutoksen ja aloittaa täällä.

Siirsin osan entisistä jutuista tänne ja osa jää siis bloggeriin. Tämä sivu on vielä kesken ja pikkuhiljaa tähän tutustun ja muokkaan tämän oman näköiseksi 🙂

Täällä jutut jatkuu samaan tahtiin, eli neulonta on se ykkös juttu ja välillä perhe vilahtaa kuvissa.

Näillä siis aloitellaan uutta vuotta ja toivottavasti te viihdytte blogini parissa <3

Nämä pannat olen neulonut Kalastajan vaimon ohjeella jo elokuussa. Tämä on todella helppo malli ja valmistuu super nopeasti.
Tämä suloisen pehmoinen pipo valmistui Novitan ohjeella pienin muokkauksin.
Nämä lämpöiset lapaset tein ystävälleni

8 Comments

 • Satu/Pilkettä Handmade

  Voi miten kivalta tämä WordPressin alusta näyttääkään!! Tätä pitää harkita nyt vakavasti, jos bloggerin kanssa alkaa yhteistyö rakoilemaan 🙂
  Ihania neuleita varsinkin tuo pipo! Kierrepantoja neuloin itsekin muutaman nyt syksyllä ja lapaset on todo-listalla. Viimeksi olen lapaset neulonut ala-asteella, joten ihan selkäytimestä niiden tekeminen ei tule.
  Mukavaa uutta vuotta ja uutta alkua blogin kanssa!

  • Elina

   Hei Satu, kiva kun tykkäät tästä 🙂 Minä olen innostunut paljon tästä uudesta alustasta ja tämä toimii kyllä tosi hyvin. Helppo asentaa ja ottaa käyttöön. Suosittelen ehdottomasti.
   Kiitos pipo kehusta 🙂 Kierrepannat on nopeita tehdä ja itsekkin olen vielä niitä lisää tekemässä kun nuo meni siskolleni.
   Ihanaa uutta vuotta sinullekkin 🙂

 • Minna

  Hei ja onnea uudelle sivustolle! Tämä näyttää hyvälle ja varmasti tulet tykkäämään wp:n käytöstä. On helpompaa ja selkeämpää, kuin blogger ja wp kivasti aina neuvookin ja antaa vinkkejä:) Souliinan kanssa näistä on höpötelty ja hienot ovat hänenkin sivunsa!

  • Elina

   Kiitos Minna 🙂 Tykkään tästä tosi paljon jo nyt ja on helppo käyttää. Asentaminenkin oli sujuvaa ja kivoja teemoja löytyy paljon. Kiva kuulla, että WP neuvoo ja antaa vinkkejä hyvin.
   Ihanaa uutta vuotta sinulle 🙂

 • Tiia Koivusalo

  Hyvä te molemmat ihanat kaksoissiskokset. Ihanalta näyttää molempien blogeissa. Josko joskus rohkenisi itsekin.

  Sydämellistä uutta vuotta 2020. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *