Yleinen

Syksy saapuu ja aika valmistautua

Minä rakastan syksyä, sen pimeneviä iltoja ja kun saan laittaa kynttilöitä palamaan ja kääriytyä sohvalle neuleiden kera.

Nyt siellä sohvan uumenissa on valmistunut kierrepanta, johon katselin ohjeita instassa. Sieltä löysin anjuknits tililtä ihanan syyspannan ohjeen ja pakkohan sellainen oli tehdä. Tai siis tämä eka versio ei ole sama kuin siinä ohjeessa, vaan tein tämän yksinkertaisena ja joustinneuleena, mutta seuraava panta on tulossa ihan ohjeen mukaisena. 🙂

Tykkään noista pannoista juurikin sen vuoksi, kun tykkään pitää hiuksia töissä nutturalla tai ponnarilla,niin panta on vaan kätevämpi kuin pipo.

Villasukat jalassa on kiva istuskella aamukahvilla terassilla. Nämä sukat olen tehnyt Novitan ohjeella.

Nuo yläkuvassa olevat kehäkukka lapaset on Niina Laitisen suunnitelemat, ja ne on nyt siis puikoilla ja seuraavaksi valmistumassa oleva työ.

Minulla on puikoilla niin paljon keskeneräisiä neuleita,että apua. Miehelle on Riddari kesken ja pari muutakin villapaitaa odottaa neulotuvansa loppuun asti. Paljon on myös lapasia ja sukkia kesken. Mutta kun aina tulee lisää niin ihania malleja jotka on saatava heti puikoille,ettei ehdi entisiä valmiiksi tehdä 😀

Ihania syksyisiä neulepäiviä teille kaikille <3

Jätä vastaus