Ompelu,  sukat

Pientä ompelusta

Aamusta kaivoin ompelukoneen esille ja hurautin muutaman pienen pussukan.
Sitten olikin vuorossa valmistella pikku virpojat matkaan. Jonkin ajan päästä onnellinen pulpatus kävi ovella kun lapsukaiset innoissaan näytti mitä palkkioita olivat saaneet.
Ehdinpä siinä välissä vielä päätellä villasukkanikin ja heti laitoin ne jalkaan. tykkään kyllä kovasti näistä sukista ja etenkin väristä.


Eilen päivällä päätin katsastaa lankavarastoni ja siirtää paksut villalangat sekä huovutuslangat kaapin perukoille ja laittaa kaikki keskeneräiset projektit yhteen laatikkoon ja rueta tekemään myös niitä loppuun sekä muutamaan laatikkoon oli tarkoitus laittaa ohuempia kesälankoja. No voi huh huh sitä lanka määrää!
En todellakaana ajatellut että lankavarastoni oli kasvanut niin suureksi. Olen ostellut kyllä lankaa pitkin vuotta,mutta olen vaan aina tukenut langat johonkin laatikkoon tai hyllynpäälle,kun ne ei ole enää laatikoihin mahtunut. Nyt vaan todellisuus iski kun se koko läjä oli siinä edessäni, tai melkein koko läjä. Osan olin vielä jättänyt makuuhuneen hyllynpäälle ja osat oli projekteina laatikossa joka sai myös olla makkarissa. 
Nyt päätin,etten saa ostaa tänävuonna yhtään sukkalankaa/lapaslankaa itselleni! Ainoastaan saan ostaa itselleni huiviprojekteihin lankaa tai neuletakkeja varten. Mutta siis ei enää sukkia varten 🙂 Tarkoittakohan tää nyt sitä,että mä alan tekee pelkkiä huiveja ja neuletakkeja kun langat vaan on niin ihania ja niitä on ihan pakko saada ostaa  😀 


16 kommenttia

Jätä vastaus