neuletakki

Opettajatar

Jihuu, viimeinen lanka on nyt päätelty ja opettajatar pingoitettu ja kuvat räpsitty!Poikani joutui suht mahdottoman tehtävän eteen kun pyysin,että hän kuvaisi neuleen minun päälläni. Minä heiluin kuin mikäkin ja en millään malttanut pysyä paikallani joten kuvat eivät ole ihan tarkkoja 😀 

Itse neuleeseen: Rakastan tätä! Lankaa, mallia kaikkea.
Lanka on aika rouheista ja ihan herkkäihoisempia tämä saattaa hieman pistellä,mutta minua se ei haittaa kun toinen paita tämän alla kumminkin on.Tämä väri on hurmaava ja niin minun oloinen.

Malli on kaunis, tein S-koon ja koskan olen lyhyt olisin voinut tehdä omaan neuleeseeni lyhyemmät hihat,mutta enhän minä sitä ajatellut ennen kuin neule oli valmis.Siinä kohtaa en enää viitsinyt purkaa hihoja vaan päätin että käännän niitä hieman. 
Neuleen teko ei sujunut ihan kivuttomasti,vaan ekan virheen tein kauluksen jälkeen ja neuloin lyhennetyt kerrokset väärin ja jouduin purkuhommiin. No korjaus hoitui sukkelaan ja neule jatkui sujuvasti siihen asti kunnes oli aika jättää hihat apulangalle ja jatkaa vartalon osuutta. Siinä kohtaa silmukkaluku ei täsmännyt vaikka kuinka monesti laskin,joten päätin vaan jatkaa neuletta eteen päin. Loppu sujuikin mukavasti ja eilen illalla sain neuleen pestyä ja pingotukseen. Olin niin hätäinen tuon kuivatuksen suhteen kun olisin halunnut neuleen tänään päälle koulutukseen,niin rupesin föönillä sitä kuivattamaan ,mutta eihän se siihen mennessä ehtinyt kuivua joten tänään koulutuksen jälkeen sitten ompelin napit kiinni ja neule valmis!

Lanka: Rowan Felted Tweed n.6 ½ kerää
Puikot:3mm sekä 3,5mm pyöröt sekä sukkapuikot
Koko: S
Suunnittelija: Veera Välimäki Opettajatar

46 kommenttia

Jätä vastaus