Kirjoneule,  sukat

Kesän sukkia

Malli: Kevätsäteet by Merja Ojanperä
Lanka: 7 veljestä Juhani
Puikot:3.5mm

Nämä ihastuttavat pitsisukat hurmasi minut heti kun ohjeen näin. Päätin, että nämä sukat neulon itselleni ja haluan jonkun ihanan pirteän värin, niinpä päädyin neulomaan vadelmapunaiset sukat ja näistä tuli niin ihanat <3

Malli: Äitienpäiväsukat 2019 By Niina Laitinen
Lanka:7 veljestä
Puikot:3.5mm
Osallistuin tänä vuotena Niina Laitisen järjestämään Äitienpäiväsukat Kal:iin. Oli mukavaa neuloa yhteisneulontana näitä sukkia ja ihailla kanssa neulojien sukkia ja värejä <3
Nämä oli mukavaa neulottavaa ja äitini ilahtui kauniista sukista. Ensi vuonna olen taas varmasti mukana Äitienpäiväsukkien neulonnassa.
Lanka: Adlibris socki Fine, väri unicorn rainbow
Puikot: 2.5mm
Nämä sukat neuloin työkaverilleni. Pitää kyllä myöntää, että en ole ennen varvassukkia neulonut ja pieniä haasteita tämä toi minulle (ukkovarpaat ja kärki ) sekä pienen motivaatiopulan ja siksi nämä valmistuikin pikku hiljaa, mutta näin valmiina nämä onkin ihan kivat sukat.
Lanka oli kivan pirteä näihin sukkiin ja kun sain nyt nämä yhdet valmiiksi, niin voisin ajatella joskus vielä neulovani toiset tämmöiset.

Malli: Sadepäivän sukat
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5mm

Nämä sadepäivän sukat aloittelin vissiin jo melkein vuosi sitten, enkä kyllä ymmärrä miksi nämä on silloin jäänyt kesken. Oli meinaan aivan ihanat neuloa ja näistä tuli kyllä niin söpöt sukat.
Aika vaaleat värit olen vallinnut näihin sukkiin, mutta kyllä nuo kuviot erottuu tuosta neuleesta 🙂

Jätä vastaus