sukat,  Yleinen

Kävelyllä merenrannalla ja Sukkalaatikko 2020

Minä olen ollut nyt leikkauksen jälkeen sairauslomalla kolmisen viikkoa. Neuletyöt on ollut sinä aikana aika vähissä ja olenkin käyttänyt energiani toipumiseen pienin askelin. Suuri apu minulla on ollut siskoni, joka käy minun kanssa kävelyretkillä ja käyttää kaupassa jne.

Meidän yksi ihan lempparipaikoista on Haukilahderanta. Siellä olisi vaikka kuinka kauan, niin kaunis luonto ja rauha. Raitis ilma ja ihanaa seuraa, niin toipuminen sujuu paremmin ja saa uutta voimaa palata arjen pyöritykseen 🙂

Sukkalaatikko 2020

Nyt kun olin sairauslomalla, tutustuin samalla Nonnu Neulojan ideoimaan sukkalaatikko haaste2020 .

Siinä on tarkoitus neuloa 12 paria sukkia vuoden aikana ja pistää sukat laatikkoon, joka avataan vuoden lopussa ja josta sitten voi antaa sukkia lahjaksi tai pitää sukat vaikka itsellään.

Minä lähdin siis haasteeseen mukaan, ja tässä on minun ensimmäinen pari sukkalaatikkoon. Täytyykin käydä ostamassa jokin kaunis laatikko näitä sukkia varten 🙂

Nämä sukat on Novitan nallelangasta ja jokin muu samanvahvuinen lanka.

Novita ohje

Koko39

Nyt toivottelen teille oikein ihanaa sunnuntaita ja palaillaan!

2 kommenttia

Jätä vastaus